Säljassistent

Hjälp oss nå vårt mål – en tillgänglig digital värld för alla! Arbeta med något meningsfullt, tillsammans med ärliga, öppna och hjälpsamma kollegor, samtidigt som du formar den arbetsplats du vill ha!

Vårt företag växer, och vi har en spännande framtid framför oss! Som konsultbolag har vi många uppdrag där vi gör världen mer tillgänglig för personer med funktionsnedsättningar. Vi bygger appar och webbsidor och utbildar världen i digital tillgänglighet. Men vi har ett problem!

Vi hinner inte med! Det är så många roliga saker som händer, många som vill ha vår hjälp, och vi vill göra så mycket! Därför behöver vi dig!

Rollen heter “Säljassistent” då det vi primärt behöver hjälp med är att stötta våra kunder gå från ett nyfiket mail i vår inkorg till ett möte, till att få en offert, till leverans och sist en faktura. Vi är ett relativt litet bolag, så vi konsulter är vana att sälja! Vi kan skriva offerter själva, och ta kundmöten utan stöd, sköta fakturering osv. Så du behöver inte göra alla de sakerna själv! Ditt jobb är snarare att avlasta från de mindre specialiserade sysslorna, och ge oss struktur och ordning och reda i processen. Efter att tag kommer du säkert kunna ta kundmöten själv, men det räknar vi inte med att du gör i början, och oftast har du någon specialist med dig!

Våra uppdrag som konsulter är ofta små men många. Det blir mycket att hålla koll på med 50+ kunder under en månad som alla vill bli bemötta proffsigt, och våra 17 konsulter behöver hjälp att inte glömma skicka offerter och fakturor osv. Som tur var har vi smidiga IT-system som stöttar oss, men även med dem behöver mycket göras manuellt.

Angående system; vi som jobbar här nu är IT-konsulter och vi gillar att använda olika program och appar för att förenkla och automatisera vår verksamhet. Du måste därför vara bekväm med teknik och gilla att lära dig nya smarta system som underlättar arbetet. Men du behöver inte kunna programmera eller ha jobbat med teknisk support eller sånt! Det har vi våra konsulter till 😉 Vi kommer såklart att lära dig våra system och hur du kan använda dem, men om du inte gillar det digitala kommer du inte att trivas här. Det blir en hel del snack om kod och design på våra event!

Det krävs ingen högre utbildning för att kunna hjälpa oss, men vi uppskattar om du har gymnasieexamen och några års arbetslivserfarenhet i ryggen. Gärna ha arbetat antingen som administratör/assistent eller inom sälj tidigare. Det är en bonus om du gjort det i konsultbranschen.

Utöver att stötta i sälj-processen kommer du även hjälpa dina IT-konsult-kollegor med annat som gör att de kan fokusera lite mer på att leverera i sina uppdrag. Det kan handla om att hitta mötestider som funkar med kunden, hjälpa till att anordna roliga event för kollegorna, sätta ihop fina välkomstpaket till nyanställda, jobba med våra sociala medier, osv. Du hugger in där det behövs ett par extra händer helt enkelt!

Plats: Remote, men kontor finns i Stockholm och snart Göteborg.
Lön: ~25.000 – 35.000/mån beroende på din profil.

Och just det… Vi har inga chefer! Så förutom att hjälpa dina kollegor som säljassistent kommer du också kunna driva företaget tillsammans med oss och skapa den arbetsplats du vill ha! Vi arbetar på ett annat sätt än de flesta företag och vi rekommenderar dig att läsa mer om det på denna sida innan du söker rollen:

Vi anställer!

Vi ser fram emot att prata mer med dig, så kontakta oss på vilket sätt du vill! Kontaktuppgifter finns i footern.

We work world wide, if you need help send us an email!
hello@axesslab.com